Sessió Científica Oberta: Ajustaments de la tècnica psicoanalítica en pacients TEA, i en pacients neuròtics i límits amb nuclis autístics

Presenta: Maribel Iglesias
Psicoanalista de l’IPB
acompanyada per Dra. Llúcia Viloca
Psicoanalista de la SEP

QUAN: Dijous 19 de gener de 2017 20:30h
ON: Societat Espanyola de Psicoanàlisi SEP
Alacant 27, ent C
Barcelona
93 212 58 39

“En aquesta sessió pretenc fer una breu revisió teòrica sobre el Trastorn de l’Espectre Autístic (TEA) i l’evolució de la comprensió psicoanalítica d’aquest trastorn. (VEURE DOCUMENT ADJUNT). En la presentació em centraré en l’explicació d’un decàleg on, segons la meva opinió, es fonamenta la tècnica actual del tractament del TEA des de la orientació psicoanalítica. Aquests punts, els il·lustraré a través de la presentació del material clínic d’un nen TEA al llarg del seu tractament que va durar tres anys i mig, i que ha tingut molt bona evolució.
La Dra. Llúcia Viloca intervindrà fent ponts amb la comprensió teòrica i les manifestacions clíniques dels Nuclis Autístics en l’adult neuròtic, en el Trastorn Límit de la Personalitat (TLP) i adolescents.”

El treball de Maribel Iglesias no es llegirà en la seva totalitat, només es farà un breu resum.

No es comentarà el treball de la Dra. Llúcia Viloca, però caldria llegir-lo amb la finalitat de complementar els ponts teòrics-tècnics que farà durant la presentació.
Els treballs no es repartiran el dia de la sessió.
El dia de la sessió sí que es repartirà material clínic, que es recollirà en acabar.

INSCRIPCIÓ

Vols que t'avisem quan publiquem un altre article?

Àrea: Esdeveniments Etiquetat amb: ,