Presentació del llibre Teràpia psicoanalítica amb bebès i pares: Pràctica, teoria i resultats

Teràpia psicoanalítica de bebès i pares

La SEP i l’Associació Monografies de Psicoanàlisi, psicoteràpia i salut mental (MPPSM)

us conviden a la presentació del llibre Teràpia psicoanalítica amb bebès i pares: Pràctica, teoria i resultats de Björn Salomonsson

Presentat per Elena Fieschi i Antònia Grimalt a la seu de la SEP al carrer Alacant, 27
Dijous 1 de desembre del 2016 a les 20:30 hores

Teràpia psicoanalítica amb bebès i pares: Pràctica, teoria i resultats, ofereix una guia clara pel treball psicoanalític amb bebès inquiets i pares infeliços, un grup que sovint necessita ajut urgent. Encara que el treball psicoanalític és primàriament verbal, i els infants tenen un llenguatge limitat, aquesta forma de teràpia experimenta un interès creixent en el nostre medi de manera que, cada vegada més, rep més atenció tant de part dels pediatres, com dels psicòlegs i dels mateixos pares. El llibre explora la manera d’aconseguir un benefici pels infants, i ajuda els pares a descobrir nous aspectes en relació als seus nadons. És una font d’inspiració psicoanalítica que ajuda els professionals i les famílies a comprendre i incorporar en el seu fer, el significat de la dinàmica psicoanalítica interactiva.

Björn Salomonsson, és analista didàctic de nens de l’Associació Psicoanalítica de Suècia, a Estocolm. Treballa en pràctica privada i al Centre de Salut Infantil Mamma Mia, on també exerceix de psicoanalista consultor. És professor investigador en la Unitat de Salut Reproductiva, en el Departament de Salut de Dones i Nens de l’Institut Karolinska.

Vols que t'avisem quan publiquem un altre article?

Àrea: Esdeveniments