INNOVA: Programa Avançat 2018-2019

Lloc: Innova - Tarragona 102, interior - Barcelona
Data / Hora: 18/10/2018 - 20/10/2018 / Tot el dia

“Aquest Programa acompanya les persones que es troben en un moment de transició professional. Dubtes d’emprendre un projecte propi, d’assumir un rol directiu o de com fer-lo diferentment són exemples de transicions empreses per iniciativa pròpia o degudes a les circumstàncies de l’entorn.

Són moments on apareixen incerteses respecte al canvi a seguir, a la pròpia convicció o sobre com materialitzar el projecte i, principalment, si es tenen les capacitats necessàries per a dur a terme la tasca i assumir-ne la responsabilitat. En aquests moments també és usual que es qüestioni el sentit que té el projecte o el nou rol en el conjunt de la pròpia vida i pels demés.

El Programa convoca a persones que volen implicar-se plenament amb el que fan, i que aposten per fer quelcom més que repetir models aliens. Persones que desitgen fer de la seva singularitat un valor que pugui encarnar-se en una empresa, equip, servei o producte, que contribuirà significativament als seus usuaris i comunitats.

S’adreça als qui vulguin fer de la seva pràctica una expressió de si mateixos/es en connexió amb els altres: col·laboradors, clients i societat.

El transcurs del Programa està dissenyat per a què les persones puguin plantejar-se la idea inicial i, com és habitual, dubtar-ne, transformar-la fins a donar-hi forma viable, trobar el nou rol i exercir-lo. Amb un acompanyament que permet la prova i l’error, que guia en els avenços, retrocessos, fracassos i èxits que comporta tot projecte real.

El trajecte consta de deu sessions grupals mensuals intensives i acompanyaments individuals. Grupals per aprofitar la sinèrgia del coneixement dels demés participants; individuals per a cultivar l’originalitat de cada persona en la seva situació específica.

El Programa invita a treballar a partir de la singularitat de cada participant des de la primera entrevista individual que té lloc abans de començar per estimar-ne l’adequació, fins a la darrera que permetrà contrastar l’estat actual del projecte i els aprenentatges adquirits. ”

Joan Roma i Vergés
Director del Programa

Si estàs interessat o interessada en el programa, pots descarregar-te tota la informació sobre les activitats, seminaris, sessions i horaris aquí: Programa Avançat2018-2019.

Vols que t’avisem quan publiquem un altre article?

Àrea: Esdeveniments