Conferència:  La importància del cos en l’elaboració de les ansietats primitives. Introducció al pensament de Riccardo Lombardi.

Lloc: Formació - Online - Barcelona
Data / Hora: 02/06/2021 / 19:00 - 20:30

ACTE GRATUÏT I EN FORMAT ONLINE

INSCRIPCIONS OBERTES

El proper dimecres 2 de juny de 2021 Antònia Grimalt oferirà una conferència al Col·legi de Psicòlegs titulada: La importància del cos en l’elaboració de les ansietats primitives. Introducció al pensament de Riccardo Lombardi. (Formació online).

Lombardi situa la realitat externa com una contrapart privilegiada de l’inconscient. Les idees d’aquest psicoanalista italià sobre la importància del cos i l’espai-temps en l’elaboració de les ansietats primitives i les implicacions que ha tingut en els tractaments online durant la pandèmia, la relació cos/ment, el temps, els estats mentals primitius, la psicosi i altres trastorns mentals greus, han tingut un reconeixement internacional.

Coincidint amb la traducció al català del seu llibre «L’Infinit sense forma: Exploracions clíniques de Matte Blanco i Bion» i amb l’objectiu de donar a conèixer el pensament d’aquest autor i les seves aplicacions clíniques, Antònia Grimalt oferirà aquesta conferència; Anna Romagosa llegirà material clínic de l’autor i Elena Fieschi moderarà l’acte.

Vols que t’avisem quan publiquem un altre article?

Àrea: Esdeveniments