Com afecta la pandèmia a l’evolució emocional dels nens: Diàleg amb l’escola

Lloc: Online. Plataforma Zoom.
Data / Hora: 15/04/2021 / 20:30h

ACTE GRATUÏT I EN FORMAT ONLINE

INSCRIPCIONS OBERTES

A partir del mes d’abril la SEP juntament amb el Departament d’Anàlisis de Nens i Adolescents de la SEP (DANA), organitzaran tres trobades online i gratuïtes per a que puguem pensar i reflexionar com estan vivint els infants i joves la situació de pandèmia en la seva trajectòria evolutiva. Les trobades permetran obrir el debat amb escoles, instituts i professionals de l’ensenyament i la psicopedagogia.

La primera trobada, que es durà a terme dijous 15 d’abrilté per títol Com afecta la pandèmia a l’evolució emocional dels nens: diàleg amb l’escola.

  • L’acte comptarà amb la participació de Carolina Egea, psicopedagoga d’un EAP del Vallès Occidental (Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya).
  • Montserrat Guàrdia i Porcar, psicòloga clínica, psicoanalista de nens, adolescents i adults SEP-IPA i especialista en psicoteràpia EFPA/COP.
  • Gloria Loká, psicopedagoga i cap del servei d’orientació de l’escola Salesians de Sabadell.
  • Cristina Saborido, psicòloga i coordinadora DOP de l’Escola Thau (Barcelona).

La segona trobada, que es durà a terme dijous 20 de maig, anirà enfocada a l’evolució social i la salut mental dels adolescents en edat escolar. La tercera serà a l’octubre (data a determinar) i porta per títol Els joves davant la pandèmia: una mirada al seu futur.

Les inscripcions per a la segona i tercera encara no estan disponibles. Més informació pròximament.

Vols que t'avisem quan publiquem un altre article?

Àrea: Llibres Etiquetat amb: , , , ,