Avís legal

Denominació : Monografies de Psicoteràpia, Psicoanàlisi i Salut Mental
Domicili : Comte Borrell 220, 1r 1a – 08029 Barcelona
e-mail: salamjjc@copc.cat

Objecte

El present avís legal regula l’ús del servei del lloc web PENDENT.com, que posa a disposició dels usuaris, complint amb les obligacions que disposa la Llei 34/2002, de Servicios de la Sociedad de la Información y del Comercio Electrónico (LSSI-CE).

La utilització del lloc web de Monografies de Psicoteràpia, Psicoanàlisi i Salut Mental atribueix la condició d’usuari i implica l’acceptació plena i sense reserves de totes i cadascuna de les disposicions incloses en aquest avís legal, en el moment en què l’usuari accedeix al lloc web. Si no accepta aquestes condicions, se li prega que s’abstingui d’utilitzar el lloc web de Monografies de Psicoteràpia, Psicoanàlisi i Salut Mental.

Responsabilitat

Monografies de Psicoteràpia, Psicoanàlisi i Salut Mental s’eximeix de qualsevol responsabilitat per la possible informació que pugui aparèixer en el seu lloc web, si aquesta ha estat manipulada o introduïda per un tercer aliè a ella.

Tampoc assumeix cap responsabilitat pel contingut que pugui aparèixer en llocs web als quals s’hagi redirigit des del lloc web de Monografies de Psicoteràpia, Psicoanàlisi i Salut Mental.

Si l’usuari considera que existeix alguna informació o contingut, tant en el lloc web de Monografies de Psicoteràpia, Psicoanàlisi i Salut Mental, com en algun dels seus enllaços a llocs externs, que pogués contravenir la legislació nacional o internacional, la moral o l’ordre públic, es prega la seva notificació a l’administrador del lloc web per procedir a la seva retirada.

Propietat Intel·lectual i Industrial

Els continguts del lloc web de l’Equip d’atenció al vincle estan protegits per la normativa de propietat intel·lectual i industrial. La reproducció total o parcial, l’ús, explotació, distribució o comercialització està expressament prohibida, a no ser que s’hagi obtingut autorització escrita per part de Monografies de Psicoteràpia, Psicoanàlisi i Salut Mental.

Llei Aplicable i Jurisdicció

Les controvèrsies que puguin aparèixer en relació al lloc web es regiran per la legislació espanyola, sotmetent-se als Jutjats i Tribunals de Barcelona i renunciant, les parts, a aquells que pel seu fur els hi pogués correspondre.